Take Away

Aften

Onsdag til Søndag
17.00 til 20.00

3 retters menu BØF

- Cremet krebsehalesalat med æble og selleri på sprød hjertesalat
- Entrecôte med syltede bøgehatte, gulerodspuré, små kartofler og sauce bearnaise
- Hjemmelavet chokolademousse med brændt hvid chokolade og flødeskum
kr. 285,- pr. person

 

3 retters menu FISK

- Tatar af kalv med urtecreme, sylt og jordskokkechips
- Urtebagt torsk med forårsgrønt, små kartofler og hvidvins-hummersauce
- Gammeldags æblekage med mandelmakroner og luftig flødeskum
kr. 275,- pr. person

 

3 retters menu SVINEKÆBER

- Laks på hjertesalat med chipotlemayo og urter
- Braiserede svinekæber med forårsgrønt, små kartofler og rødvinssauce
- Trøffel chokoladekage, glutenfri og masser af chokolade, med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær
kr. 285,- pr. person
 

Veganeren kr. 155,-
Vores kikærtehumus, avocado, hjemmelavede falafler,
auberginecreme og sauteret grønt

 

Marokkansk Tangine kr. 125,- / 79,- børn
Krydret simreret med lam, gulerødder, tomat, abrikos, mandler.
- Serveret med knust kartoffel med urtesmør
 

Butterchicken kr. 125,- / 79,- børn

Indisk klassikker med mør kylling i krydret og cremet sauce, toppet med bagte mandler
- serveret med ris.

 

---------------------------
TILVALG:
Ekstra ris 29,-
Hjemmebagt Naan med æblechutney kr. 29,-
---------------------------

Gammeldags Æblekage 40,-
vores berømte og berygtede gammeldags æblekage med makroner, rasp og luftig flødeskum.

Chokolademousse 50,-
Hjemmelavet chokolademousse med brændt hvid chokolade og flødeskum

Trøffel chokoladekage 50,-

Glutenfri og masser af chokolade, med passionsfrugt-lime coulis, brændt hvid chokolade, knuste mandler og bær

Frokost

EN GO' FROKOST
to valgfri stykker smørrebrød
+ vores Gammeldags Æblekage
Kr. 195,-



Æblesilden

Æblesilden er mors opskrift med små slanke fileter, æblesalat, dild og rødløg.
79,00

Kryddersilden
Kryddersilden er de berygtede fra havnen i Gilleleje, med capers, øko-æg og urte creme.
84,00

Lune Stegte Sild
vores helt egen opskrift, toppet med bløde løg.
88,00

Rødspætten
er pandestegte filetter med grov hjemmelavet remoulade, urter og havtorn.
105,00

Den Anden Rødspætte
er også pandestegte filetter, med citroncreme, urter og håndpillede rejer.
119,00

Laksen
er varmrøget, med røræg og masser af urter.
110,00

Tisvilden
er vores cremede krebsehalesalat, med håndpillede rejer og urter.
125,00

Avocadoen
er en grov avocadocreme med spejlæg og hakkede soyamandler.
110,00

Kyllingen
frisk cremet kyllingsalat med to slags asparges, karse og bacon.
95,00

Tataren
er rørt og af kalv, med urtecreme, sylt, urter og sprøde selleri.
119,00

Bjørnen
kalvestriploin med grov hjemmelavet remoulade, peberrod, bløde løg, urter og sylt.
110,00

Bestil på Telefon

 +45 48761644

Spis i Restauranten

Bestil på
4876 1644